Equip

Daniel Palmada Llerena

Psicòleg i fisioterapeuta especialitzat en neurologia i psicomotricitat.
Director de COR, espai de psicologia, fisioteràpia i psicomotricitat
Col.labora amb l’equip de Tariqa Psicomotriu i amb l’escola de psicomotricitat de l’Associació per a l’Expressió i la Comunicació (AEC)

 

> CV complert

És psicòleg (núm. Col. 17.399) per la Universitat Ramon Llull i fisioterapeuta (núm. Col. 4907) per la Universitat de Vic.

Va iniciar la seva carrera professional com a fisioterapeuta, treballant al Consorci Sanitari del Maresme, a l’Hospital Sant Jaume de Calella i a l’Hospital Comarcal de Blanes, en la primera línia de la fisioteràpia rehabilitadora. Fruit d’aquesta experiència, va prendre consciencia de la necessitat d’ampliar el seu àmbit de coneixement i va engegar els estudis de Psicologia. Un cop llicenciat, es va anar especialitzant amb el postgrau en Neurorrehabilitació a l’Institut Guttmann, i posteriorment va realitzar els estudis de Màster en Neuropsicologia, Diagnòstic i Rehabilitació Neuropsicològica a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona i a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

La seva curiositat personal i professional el porta a complementar la seva formació reglada amb els estudis de Shiatsu Zen i Chi Kung, disciplines orientals que s’interessen per la persona en relació al seu propi cos.

L’any 2008, funda C.O.R. (Centre Orientat a la Rehabilitació), on realitza la seva pràctica clínica i sanitària, tractant persones amb afectacions del sistema nerviós, en les esferes cognitiva, emocional i motora, i fent l’acompanyament a les seves famílies.

Uns anys després, entra en contacte amb l’Associació per a l’Expressió i la Comunicació de Barcelona, on es forma en l’àmbit de la psicomotricitat: Pràctica Psicomotriu Aucouturier Educativa i Preventiva, i Pràctica Psicomotriu Aucouturier en Ajuda Terapèutica.

Al 2011, atenen les demandes de famílies, escoles i centres institucionals, inicia una transició en la seva pràctica clínica i sanitària cap a infants i adolescents, i l’acompanyament de les seves famílies a COR, espai de psicologia, fisioteràpia i psicomotricitat.

És co-fundador del projecte “L’estoneta, psicomotricitat en família” http://www.lestoneta.wordpress.com. Des de 2014 col.labora amb l’equip de psicomotricistes de Tariqa Psicomotriu, i actualment també participa com a docent en la formació en Pràctica Psicomotriu d’Ajuda Terapèutica, a l’Associació per a l’Expressió i la Comunicació.